• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

#project2NK

Het grote avontuur is begonnen
10 April 2017 start van #project2NK           
15

september

2017

Werken aan de details

Nog een kleine maand en dan is ook de thuis baan Jaap Eden weer open. Deze laatste maand wordt er keihard gewerkt aan de laatste details voordat het seizoen in volle gang gaat.
01

augustus

2017

Kou is emotie…

Dat ik iets met kou heb is wel duidelijk, bewegen in de kou is super en eigenlijk presteer ik ook beter in de kou. Maar kou ook inzetten om het herstel te bevorderen dat is pas de uitdaging en het geheim dat ik nu sinds een jaar ook toepas.
25

juni

2017

Van Maastricht tot Heerenveen

Toen de mussen de afgelopen de afgelopen weken bijna dood van het dak vielen, temperaturen bijna té goed zijn om hard te trainen, fietstrainingen een welkome afkoeling waren zolang je bleef trappen en schaatssprong trainingen echt bikkelen was, waren de gedachten van Edo en het team van project2NK eigenlijk maar bij één ding. IJS, zomerijs, de eerste zomerse training in Thialf.
08

juni

2017

Elk pad heeft obstakels en niet elke weg is makkelijk.

Afgelopen weekend heb ik het eerste trainingskamp gehad van dit seizoen. Samen met mijn beste sportmaatje Bobbie Hondeveld (schaatser in de regioploeg van ‘Port of Amsterdam’) zijn we vrijdagochtend naar de Belgische Ardennen vertrokken, om daar drie dagen te fietsen.
31

mei

2017

Lekker weertje!

Het is de afgelopen dagen heerlijk weer geweest, dus genoeg tijd om op de fiets te genieten en de kilometers te rijden die straks het verschil gaan maken op het ijs. Op zondag en maandag leek de temperatuur zelfs onplezierig hoog te worden om lekker te sporten. Gelukkig heb ik weinig keuze en moet ik toch mijn kilometers maken.
Load More
Fail to load posts. Try to refresh page.
X