• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Waarvoor zet je sportismooi in

waarmee kan ik je helpen?

Ik coach en train veelal het individu voor een langere periode, met uiteenlopende doelen. Zowel op het sportieve als op het coachende vlak begeleid ik mensen. Denk hierbij ook bijvoorbeeld aan burn-out situaties, stress en overgewicht gerelateerd, conditie en techniek verbetering en het behalen van jou persoonlijke doel.

Ook de intensieve sporters coach en train ik op weg naar hun gestelde doel, als bijvoorbeeld een triatlon, het lopen van een marathon, fietsen van een bergetappe of de voorbereiding op een lange (extreme) schaatstocht.

Bedrijven help ik mee om in kaart te brengen 'hoe gezond zijn jouw medewerkers in het bedrijf ' en hoe ik kan bijdragen om dit te verbeteren. Zowel individueel als in groepsverband door het complete pakket af te stemmen op jouw bedrijf. Het bepalen en starten van een gezamenlijk doel doet meer voor je bedrijf dan het bewegen alleen. Gezonde werknemers zijn zo waardevol voor het het bedrijf maar ook voor hun als persoon.

Het kan allemaal en vooral buiten. Altijd als je buiten bent geweest voel je je altijd een stuk beter.

Mijn specialiteit is dat ik je kan helpen op fysiek, mentaal en technisch vlak. In alle trajecten is de EC-HRV inspanningstest is de basis voor de begeleiding, weten waar je nu staat is de beste start die er is.
© 2018 PeterBecker | SPORTISMOOI. All rights reserved - Privacy Statement 
X