• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Waar zet je mij voor in?

Samen op weg naar jouw persoonlijke doel!

Of je nou graag wilt beginnen met rennen, altijd al een marathon hebt willen lopen of je techniek wilt verbeteren bij het lopen, schaatsen, fietsen, zwemmen of skeeleren.

Het kan allemaal en vooral buiten. Altijd als je buiten bent geweest voel je je altijd een stukje beter.

Ik coach en train veelal het individu voor een langere periode, met uiteenlopende doelen. Denk hierbij aan burn-outs, stress en overgewicht, conditie en techniek verbetering. Maar ik begeleid ook groepen die gezamenlijk een doel proberen te halen en hierbij hulp en coaching nodig hebben.

Bedrijven help ik mee om in kaart te brengen 'hoe gezond is jouw bedrijf' en kan ik bijdragen om dit te verbeteren. Zowel individueel als in groepsverband.

Ook de intensieve sporters coach en train ik op weg naar hun gestelde doel, als het lopen van een marathon of de voorbereiding op een schaatstocht. Mijn specialiteit is dat ik je kan helpen op fysiek, mentaal en technisch vlak. 

De EC-HRV inspanningstest is de basis voor de begeleiding.

contact opnemen

+31 6 54 266 165
X