• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Personal data

meten is weten

Waartoe is jou lichaam in staat en hoe sterk ben je? Wanneer bereik je je Vo2max omslagpunt? Wat zijn de juiste trainingszones voor jou activiteit? Weten hoe je kunt trainen op deze zones en in welk schema past dat. Precies een op maat gemaakt schema, voor effectief trainen, met het juiste aantal meters zodat je voldoende tijd voor rust en herstel van het lichaam overhoud. Dat wil jij toch ook?

Personal data brent niet alleen de inspanning in beeld maar ook de uitgebreide rustmeting gaat vooraf aan deze test. Wat doet het lichaam in rust, hoe gaat het met je en hoe reageer je op verschillende situaties? We brengen dat in kaart voor je op basis van de wetenschappelijk bewezen EC-HRV inspanningstest ontwikkeld door Stans van der Poel.

Ademhaling brengen we hiermee ook in beeld en kunnen je advies geven over de juiste ademhaling. Deze zal zowel je sportprestatie, maar zeker ook je dagelijks presteren ten goede komen. 

De uitleg van de test
Uit de test volgt een grafiek van de verschillende parameters tijdens de test zoals wattage, zuurstof opname, hartfrequentie en hartslagvariabliliteit (HRV). Met deze informatie wordt na de test uitgelegd wat je huidige fysieke toestand is, hoe je kunt trainen om fitter te worden. Hoeveel talent je hebt en we kunnen zelfs een voorspelling doen van de tijd die je op een wedstrijd kunt lopen.

Na de test heb je inzicht in:
- Je huidige belastbaarheid
Je maximale zuurstofopname (VO2max)
Je anaerobe drempel (omslagpunt)
Je fysieke talent
Je persoonlijke trainingszones

De inspanningsanalyse bestaat uit:
Health Check
Rustmeting
Inspanningstest (VO2max test)
Uitgebreide uitleg van de gemeten waarden 

Of je nu sportief bent of niet. Gezondheid is voor iedereen van groot belang. 

Tijdens deze check brengen we de belangrijkste risicofactoren voor de gezondheid in kaart. Hieruit geven we je een advies.

Wat wordt er gemeten:
BMI (body mass index)
Vetpercentage
Bloeddruk
Rust hartslag
Saturatie

Rustmeting
Een rustmeting is een test waarbij je een hartslagmeter draagt. Gedurende 12 minuten analyseren wij met behulp van software de hartslagvariabiliteit (HRV) en de ademhaling.

Inspanningstest
De inspanningstest doe je op de fiets of op de loopband. De duur van de test is afhankelijk van jouw prestatie. Hoe fitter jij bent, hoe langer de test duurt. Je krijgt een hartslagmeter om waarmee we nauwkeurig de hartfrequentie en hartslagvariabiliteit meten. Aan het einde van de test doe je een cooling-down en volgt een uitgebreide uitleg. 

Prijzen

EC-HRV Vo2Max test rustmeting en inspanning € 180,-
EC-HRV app + pagina www.heartratecoach.com € 35,- per jaar
ALLE PRIJZEN EXCL. BTW
© 2018 PeterBecker | SPORTISMOOI. All rights reserved - Privacy Statement