• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Personal coaching 

Werken aan een nog betere versie van jezelf

Ook in de minder periodes is het goed aan jezelf te werken. Juist bewegen buiten in de wind, zon maar ook de regen laat je voelen dat je leeft. De oorzaken van de mindere periode pakken we samen aan. Middels een gesprek, beweging, advies en ervaring brengen we het lijf, de structuur en regelmaat weer op orde.

Personal coaching is een persoonlijk één op één coaching/training traject dat we samen uitstippelen in vooraf bepaalde periode, coaching op afgesproken tijden en fysieke één op één begeleiding. Het streefdoel wat vooraf bepaald wordt is waar we aan werken. Een nog betere versie van jezelf.

Je terugbrengen naar jezelf is wat de basis zal vormen.

(Denk hierbij aan intensieve trajecten als gevolg van spanning, burn-out, werk / relatie gerelateerde klachten, nieuwe start na een ingrijpende gebeurtenis, de overgang, maar ook als voorbereiding op een fysieke zware inspanning of uitdaging.)

Prijzen

Personal reset

Er is maar eeen winnaar en dat ben jezelf

Je hebt het geprobeerd, je wil anders, beter, zorgen dat het slaagt, maar bovenal dat het blijft. De uitdaging, die wil je aangaan, maar je kan het niet helemaal alleen. Sportismooi kan jou hiermee helpen. Op basis van een persoonlijk coaching, training en voeding traject dat je zelfstandig uitvoert, lukt het ook jou om die verandering te maken!

Personal Reset is een coaching / training traject dat we samen uitstippelen in een vooraf bepaalde periode. Coaching op afgesproken tijden en / of eventuele fysieke één op één begeleiding. Het streefdoel wat vooraf bepaald wordt is waar we aan werken zowel met bewegen en voeding trajecten.

Het lichaam terug brengen, de structuur veranderen en sterker worden.

(Denk hierbij vooral aan gewichtsafname / -toename, back in shape trajecten, specifieke krachttoename of gerelateerde situaties te boven komen.)

Meer informatie ?

Personal power

VERANtWOORD STERK WORDEN

Sterker worden op een verantwoorde manier. De juiste verhoudingen van het lichaam in acht nemen. Werken aan de details. Trainen volgens een schema dat voor jou past in je leefpatroon en aansluit op je persoonlijke doel.

Personal Power is een power training traject onder begeleiding van een eigen trainer dat we samen uitstippelen in een vooraf bepaalde periode. Het streefdoel wat vooraf bepaald wordt is waar we aan werken met zowel krachttraining en voeding trajecten. 
 

Meer informatie ?

Personal data

meten is weten

Waartoe is jou lichaam in staat en hoe sterk ben je? Wanneer bereik je je Vo2max omslagpunt? Wat zijn de juiste trainingszones voor jou activiteit? Weten hoe je kunt trainen op deze zones en in welk schema  past dat. Precies een op maat gemaakt schema, voor effectief trainen, met het juiste aantal meters zodat je  voldoende tijd voor rust en herstel van het lichaam overhoud. Dat wil jij toch ook? 

Personal data brent niet alleen de inspanning in beeld maar ook de uitgebreide rustmeting gaat vooraf aan deze test. Wat doet het lichaam in rust, hoe gaat het met je en hoe reageer je op verschillende  situaties? We brengen dat in kaart voor je op basis van de wetenschappelijk bewezen EC-HRV inspanningstest ontwikkeld door Stans van der Poel.

Ademhaling brengen we hiermee ook in beeld en kunnen je advies geven over de juiste ademhaling.  Deze zal zowel je sportprestatie, maar zeker ook je dagelijks presteren ten goede komen. 

Meer informatie ?

© 2023 PeterBecker | SPORTISMOOI. All rights reserved - Privacy Statement