• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Hoe gaan we dat doen?

werken op basis van de energy controle test methode

Mijn trainingen zijn altijd persoonlijk op jou afgestemd op basis van een ontspannen en uitgebreide intake, veelal in combinatie met een EC-HRV rustmeting en inspanningstest. Trainingen verschillen in intensiteit per persoon en per dag. Persoonlijke aandacht voor jouw techniek, conditie, voeding en mentale en fysieke fitheid staan bij mij centraal.

Ik train op locaties die voor jou uitkomen en passen in jouw dagelijkse ritme, maar neem je ook mee naar nieuwe locaties die inspirerend zijn om te bewegen. We doen dit in overleg met elkaar.

We trainen op een of meerdere vast gekozen momenten van de week. De trainingen bestaan uit het bewegen op de mogelijkheden van het lichaam, waarbij de uitdaging is om het door jouw gestelde doel te behalen. De trainingen zijn altijd op de volgende wijze opgebouwd:

Warm-up (hoe gaat het met je en het lichaam opwarmen)
Mobiliteit (lichaam mobiliseren en activeren)
Kern training (daadwerkelijke training)
Cooling down (lichaam tot rust brengen)
Evaluatie (hoe ging het vandaag)

Van de trainingen worden altijd een persoonlijke rapportage gemaakt. De rapportages dienen als naslagwerk, trainingsvoortgang en als leidraad van het trainingsproces.
TESTEN, WAAR STA JE ?
De Energy Control Methode is een behandel- en trainingsmethode die zich richt op:
• Sporters die hun conditie willen opbouwen, hun prestaties willen verbeteren of willen trainen volgens de methode 'sportrusten'.
• Revalidatie van chronische vermoeidheid (burn-out, ME, fibromyalgie, vermoeidheid na kanker bestrijdende behandelingen).
• Gewichtsreductie

Het is ook mogelijk om een ondersteunende app te gebruiken die je elke ochtend vertelt wat jouw conditie van die dag is.
© 2021 PeterBecker | SPORTISMOOI. All rights reserved - Privacy Statement