• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Waarvoor zet je sportismooi in

waarmee kan ik je helpen?

Ik coach en train veelal het individu voor een korte of langere periode, met uiteenlopende doelen. Zowel op het sportieve als op het coachende vlak begeleid ik mensen. Denk hierbij aan het behalen van jouw persoonlijke doel maar ook bijvoorbeeld aan burn-out situaties, stress en overgewicht gerelateerd, conditie en techniek verbetering. Ik leer je de motivatie te ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen, terug naar jezelf, één met jezelf! 
Ook de intensieve sporters coach en train ik op weg naar hun gestelde doel, zoals bijvoorbeeld een triatlon, het lopen van een marathon, fietsen van een bergetappe of de voorbereiding op een lange (extreme) schaatstocht. Intensieve HIT circuit individuele trainingen met puur eigen lichaam's gewicht.

Bedrijven help ik mee om in kaart te brengen 'hoe gezond jouw medewerkers in het bedrijf zijn' en hoe ik kan bijdragen om dit te verbeteren. Zowel individueel als in groepsverband door het complete pakket af te stemmen op jouw bedrijf. Motivatie trainingen en teambuilding, om jouw mensen nog enthousiaster te krijgen. Het bepalen en starten van een gezamenlijk doel doet meer voor je bedrijf dan het bewegen alleen. Een goede gezondheid van de werknemers is zo waardevol voor het het bedrijf maar ook voor de werknemers als persoon.

Het kan allemaal en vooral buiten. Elke keer dat je buiten bent geweest voel je je altijd een stuk beter.

Mijn specialiteit is dat ik je kan helpen op fysiek, mentaal en technisch vlak. In alle trajecten is de EC-HRV inspanningstest de basis voor de begeleiding, weten waar je nu staat is de beste start die er is.
© 2023 PeterBecker | SPORTISMOOI. All rights reserved - Privacy Statement