• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Peter Becker | sportismooi

personal coach

Mijn naam is Peter Becker, ik ben een Amsterdammer puur sang van en ben al ruim 19 jaar zelfstandig personal coach / trainer bij Peter Becker | SPORTISMOOI.

Ik heb een uitgebreid sportverleden en voor mij is sporten meer dan bewegen alleen. Het is de perfecte manier te ontspannen door inspanning. Ik ben een hardloper, schaatser, fietser, zwemmer en doe aan sommatie movement en yoga. Ik ben er zeker een van de lange adem in alles wat ik doe. Het dieselen levert de conditie, de ontspanning en kracht die me in staat stelt om full time bezig te zijn met het sporten, trainen en coachen van mensen. Het liefst buiten in de stad of nog beter in de natuur.

Ik coach mensen met verschillende insteken, voorop staat het persoonlijke doel van jou als mens. Een doel kan zijn het lopen van misschien een 10 km, een triatlon, nog beter leren fietsen, zwemmen of schaatsen, de basis hiervoor is zowel lichamelijk en geestelijk fit worden. Daar kan ik voor jou het verschil maken. Omgaan met spanningen, burn-outs tegengaan, overgewicht bestrijden, chronische vermoeidheid aanpakken of simpelweg beginnen als je niet weet hoe, ik ben er voor je !

Sport is meer dan bewegen alleen. Het is mijn persoonlijke doel om iedereen met wie ik werk een beetje blijer en gemotiveerder te maken. Lekker in je vel zitten kan alleen als je ook lekker in je hoofd zit. Ik laat je graag zien dat er maar één winnaar is en dat ben je zelf! Ik breng je terug naar jezelf en leer je te genieten van elke stap, elke meter en elke beweging je maakt. 
© 2020 PeterBecker | SPORTISMOOI. All rights reserved - Privacy Statement