• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Peter Becker | sportismooi

personal coach

Mijn naam is Peter Becker, ik ben een Amsterdammer van 51 jaar en ben al ruim 17 jaar zelfstandig personal coach / trainer bij Peter Becker | SPORTISMOOI.

Ik heb een uitgebreid sportverleden en voor mij is sporten meer dan bewegen alleen. Het is de perfecte manier om jezelf te ontspannen door inspanning. Ik ben een hardloper, schaatser, fietser en zwemmer pur sang, eentje van de lange adem. Het dieselen levert de conditie, ontspanning en kracht die me in staat stelt om full time bezig te zijn met het sporten, trainen en coachen van mensen. Het liefst in de natuur.

Ik coach mensen met verschillende insteken, voorop staat het persoonlijke doel van jou als atleet. Een doel kan zijn het lopen van 10 km, een triatlon, een hele marathon, lichamelijk herstel, geestelijk en lichamelijk fit worden, spanningen en burn-outs tegengaan, overgewicht bestrijden, chronische vermoeidheid aanpakken of simpelweg beginnen als je niet weet hoe.

Sport is meer dan bewegen alleen. Het is mijn persoonlijke doel om iedereen met wie ik werk een beetje blijer en gemotiveerder te maken. Lekker in je vel zitten kan alleen als je ook lekker in je hoofd zit. Ik laat je graag zien dat er maar één winnaar is en dat ben je zelf!
© 2020 PeterBecker | SPORTISMOOI. All rights reserved - Privacy Statement 
X