• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Personal power 

verantwoord sterker worden

Sterker worden op een verantwoorde manier. De juiste verhoudingen van het lichaam in acht nemen. Werken aan de details. Trainen volgens een schema dat voor jou past in je leefpatroon en aansluit op je persoonlijke doel.

Personal Power is een power training traject onder begeleiding van een eigen trainer dat we samen uitstippelen in een vooraf bepaalde periode. 

Hoe gaan we te werk
De training is professioneel opgebouwd en gecontroleerd naar jouw wensen en kunnen. Samen met jou gaan we, tijdens het intakegesprek, kijken naar wat jij voor belangen hebt en waar jij heen wil tijdens dit traject.

Het trainingsschema begint altijd met de zware oefeningen. Na de warming up ben je dan nog het actief en kan je vervolgens aftrappen met de zware oefeningen: de compounds. Vervolgens gaan we verder op de isolatie oefeningen. We beginnen in de meeste gevallen met de groepen spiergroepen en gaan vervolgens door op de kleinere spiergroepen.

In sommige gevallen sluiten we nog af met buikspier oefeningen of een cardio workout. We werken met een 5 stappen schema per oefening. Deze 5 stappen geven jouw de volledige controle over de oefening en zo kan jij het meeste resultaat halen uit jouw trainingen en wordt jij dus uiteindelijk het sterkst.

Deze 5 stappen houden in:
- Houding
- Vorm
- Uitvoering
- Controle
- Excentric

Aansluitend bij dit trainingsschema hebben we een op maat gemaakt voedingsschema. We hoeven anno 2018 niet meer te stoppen met onze vaste rituelen. Wij kunnen een prima lichaam creëren met bepaalde behoeftes van voeding. 

Prijzen
Traject periode vanaf minimaal 2 mnd (2 - 4 meet-up sessies) € 65,- per sessie
Persoonlijk trainings plan € 50,-
Persoonlijk voedings plan € 50,- 

E
indejaars actie 
Samen sporten, altijd leuker! Schrijf je nu samen in en ontvang 10% korting !

alle prijzen excl. btw

© 2020 PeterBecker | SPORTISMOOI. All rights reserved - Privacy Statement