• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Wout Rensink

Peter is echt een fantastische vent, die enthousiasme uitstraalt, warmte, integer is, en staat voor zijn mening en vooral wie hij is. Charismatisch krijgt hij de mensen mee!

Vorig jaar had ik moeite om mijn leven op orde te krijgen. Uit bed komen was al een enorm project, laat staan dat ik moest denken over sport! Dat was niet een brug, maar meerdere te ver. En daar was Peter, die trouw bij me voor aan de deur stond om mij op te halen. Rennend ging ik, door eerst kleine pasjes te maken. Gezien mijn lengte werden deze steeds groter, en werd mijn conditie steeds beter!

Het bijzondere aan Peter is dat ik zelden iemand heb meegemaakt die in staat is om je zo zo snel vrolijk te krijgen met al zijn grappen en grollen. Het is heerlijk om iemand in je omgeving te hebben die zo de positieve kanten van het leven benadrukt en bij wie je thuis voelt. De combinatie van menselijk inzicht en een staaltje onvervalste Amsterdamse humor heeft er bij mij voor gezorgd dat ik iedere keer een toptijd had!

Afgelopen zomer ben ik naar Santiago de Compostella gelopen. Bijna achthonderd kilometer, iedere dag. Kleine stapjes om uit een dal te komen dat diep was. Maar wel elke dag die stapjes blijven maken. Zoeken naar iets dat lukt, waarin je jouw ei kwijt kunt! Peter je bent een topper, je bent een vent naar mijn hart. Ik kan je diensten zonder mitsen en maren aan iedereen aanraden! Sport is mooi!

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment