• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Bedankt maatjes, het waren prachtmeters samen!

Dat ik iets met sporten heb is wel bekent, maar de liefde voor (hardloop) schoenen is ook wel een dingetje. Ben er gek op en koester ze, behandel ze als engeltjes. Als ik nieuwe nodig heb is mijn bovenwerk eigenlijk zo goed als nieuw en de zool compleet versleten. Zoiets dus!

Uiteindelijk zijn ze gemaakt om te gebruiken, te misbruiken of tot het uiterste te gaan, maar vindt ze keer op keer toch weer ongelovelijk mooi. Wat het lopen betreft ben ik al jaren verliefd op de Lunarglide. Voor mij, zeker nu nog op de laatste paar versie 6 en afwisselend op een een versie 8, de perfecte trainings en race schoen. Comfort, steun, demping en vooral de sublime pasvorm zijn echt briljant.  Mooie bijkomstigheid is dat ze er ook keer op keer bijzonder uitzien.

Blauwe, zwarte, groene, het is elke keer een kleurrijke combinatie geweest die me de meters hardlopen vergezelde. Bijhouden en onderhouden, zonder blessures of wat dan ook. Keer op keer presteren. De prijs is daar ook wel naar en dat betekend tot op de dag van vandaag dat ik keuzes moet maken. Keuzes in lopen op, voor mij, de beste schoenen, werken met het sporten op de, voor mij, beste schoenen en ze extra koesteren om na de maximale kilometers er nog op te lopen als sneaker. Alles eruit halen:-) Sporten gaat voor.

700 / 1000 km gaat de demping mee en de Nike+ app zorgt er precies voor dat je weet hoever je bent. Commercieeël gezien natuurlijk slim, maar het is gewoon een feit dat de demping minder wordt door de constante klappen tijdens het lopen. Ik loop tussen de 20-40 km per week, het rekensommetje is dan simpel gemaakt dat ik binnen een driekwart jaar al weer aan de beurt ben.

In die kleine driekwart jaar is het wel een maximale ervaring geweest tijdens elke stap die ik liep, zijn we op prachtige plekken geweest, hebben we regen, kou, zon en hitte weerstaan. De liefde is zelfs zo groot dat ik ze ook na het gebruik als sneaker eigenlijk niet weg wilde gooien. Afscheid nemen, nee dat deed ik niet. Keurig in de doos, in de beste staat mogelijk.

Maar ja bewaren voor wat, rennen doe je er niet meer op, op is op, hun best gedaan, het maximale eruit gehaald en nu is het tijd. #sportismooi

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment