• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Buiten werken, kan het mooier?!

0700 vrijdag morgen -4 graden, lekker winters. Januari 2017 begint goed… Het is nog donker buiten en ik ben op weg naar de Jaap Edenbaan. Training geven vandaag om 0800 aan de vroege vogels. Na een koude nacht is het ijs super hard en glijd het als een dolle. Dat beloofd wat voor vandaag, zeker als je in het weerbericht ziet dat er ook nog een zonnetje komt vandaag. Pure wintersport in Amsterdam dus!

Het programma voor vandaag zijn 2 trainingsuren op het ijs en dan aansluitend een loop intake sessie in en rond het Flevopark, dat betekend dat ik toch tot zeker een uur of 1330 buiten vertoef vandaag. Met een blij gezicht denkende aan dit vooruitzicht vervolg ik mijn weg naar Amsterdam Oost. Als om 0830 de verlichting uitgaat duurt het niet lang meer voordat de gouden bal haar gezicht laat zien en de Jaap Edenbaan voorziet van een perfect zonnetje en met in combinatie met de blauwe lucht, merk je direct dat iedereen op de baan een stukje gelukkiger worden. Wetende dat het natuurijs op sommige plekken ook al toegankelijk is, met gevaar, dat dan wel omdat het nog net niet helemaal top is, is dit een perfect alternatief en pracht werkplek die eigenlijk gedurende de dag alleen maar mooier wordt!

Het buiten werken is dan ook echt een feestje, frisse lucht, koude wangen, de zon die het iets aangenamer qua temperatuur maakt, maar vooral het gevoel van vrijheid maken het echt heerlijk. Met dit soort dagen vergeet je de regen, die we af en toe ook hebben, maar ook dan is het prima vertoeven buiten. Simpelweg je erop kleden en uiteindelijk valt het meeste ernaast, maar dit weer is wel het cadeautje voor de mindere dagen. Wat een dag! Laat mij maar lekker buiten!

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment