• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

En nu?!

Wij zijn een week geleden van start gegaan met het ‘Project 2 NK’ het was meteen een vuurdoop. Met een kleine windkracht 5 heb ik de eerste dag mijn meters op de fiets gemaakt.

Ik had het bekende gevoel van genieten op de fiets meteen te pakken, met ruim 35 km per uur zonder een druppeltje zweet ben ik de eerste 30 kilometer doorgekomen. Maar toen ik koers richting huis had gezet was dat lekkere gevoel vrij snel verdwenen. Ik kroop met nauwelijks 20 km per uur terug naar huis, de lol was me vrij snel vergaan. Dit tafereel heeft zich deze week 4x herhaald, tussen al het afzien door was het keer op keer een voldoening om een flink stuk gefietst te hebben, moe in de benen en fris in het hoofd.

Naast al het fietsen ben ik deze week bezig geweest met zwemmen, krachttraining en schaatsspecifieke training. Het is erg wennen zo’n strak schema en ik ben er nog steeds niet helemaal aan gewend.

Mijn dagen bestaan nu voornamelijk uit: om 07:00 opstaan, een rustmeting doen, 2,5 uur trainen, rust houden en ’s middags weer 1 a 1,5 uur trainen.  Alleen op de woensdag en zondag heb ik rustdagen en hoef ik op een rustmeting na helemaal niks te doen. Dat betekent dat ik vandaag (eerste paasdag) vrij heb gehad, maar morgen op tweede paasdag gewoon om 07:00 de wekker gaat. Er staat een duurtraining op het programma. Als iedereen zijn paaskatertje aan het uitslapen is ben ik in het bos met een goed tempo, en mijn blik op oneindig de opkomende zon tegemoet aan het lopen.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment