• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Ondertussen alles wel gehad behalve mooi weer.

De eerste twee weken was het wennen aan een andere stijl van leven. Elke dag vrijwel direct na het opstaan moet ik een rustmeting doen om de vorm van de dag te bepalen. Dat is voor mij (tot lichte ergernis van Peter) nog niet helemaal routine.  Daarna een goed ontbijt en dan de “hoofdtraining” variërend tussen fietsen, lopen, zwemmen, inlineskaten of schaatsoefeningen. Na de middagpauze een avondprogramma, veelal op de Jaap Edenbaan. Daarna op tijd naar bed en de volgende dag weer.

Het plotseling veel sporten was een  kleine aanslag op mijn weerstand met als gevolg dat ik twee dagen uit de running was. Gelukkig herstelde ik snel en kon ik na een aantal dagen weer op vol-niveau sporten.

Tot nu toe heb ik elke week een sportmassage van Suzanne gehad om mijn spieren in goede vorm te houden en blessures te voorkomen, tegelijkertijd nemen we de week door en bespreken we het mentale aspect van dit project. Ik sport vaak met mijn trainer(t) Peter, voornamelijk zwemmen en lopen. Het lopen is voor Peter en mij ook het moment om trainingen en de stand van zaken te bespreken, en om er voor te zorgen dat de trainingen goed gaan.

Ik merk nu al een sterke verbetering in mijn conditie. Het fietsen gaat steeds sneller, beter en langer. Ook het hardlopen gaat me steeds beter af (ook al blijf ik het lopen het minst leuke onderdeel vinden). Werken aan de inhoud is nu de eerste missie.

Zo langzamerhand begin ik mijn draai in het professionele sporten aardig te vinden. Elke dag een nieuwe uitdaging en werken naar een groot doel.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment