• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Unboxing the gear, details maken het compleet

Hoe is het met Edo
Het zomertraject zit er nu echt helemaal op. De periode waarin veel vermogen gemaakt is, knoeper hard en veel getraind is, met de juiste afwisseling in belasting van het lichaam en vooral de juiste hoeveelheid rust en herstel sloten we de zomer naar tevredenheid af.

De missie er alles aan te doen in de afgelopen 6 maanden wat binnen de mogelijkheden en daarbuiten lag is geslaagd. Vanaf nu is het ijs full time aan de beurt en zitten we in de fase van hetvertalen van de trainingsuren naar het ijs en het bijslijpen van de details.

Unboxing 
Als een kind zo blij is Edo en het team dat vandaag dan eindelijk de kleding geleverd werd. De details die het verschil ook zeker maken. De prestatie leveren in je pak, de sponsoren nog meer air time kunnen bieden door te kunnen laten zien wie er meewerken aan het project. Het pak om in te trainen, het jasje tegen de kou en het speedpak met zijn naam erop voor die momenten waar het allemaal om draait, ze zijn er, staan goed, zitten heerlijk, maken het compleet. 

Het helpt, al is het alleen al tussen de orden dat ook deze details op het ijs in orde zijn, zeker als hij zich straks mengt in de wedstrijden en de teams in vol ornaat al willen imponeren voordat de wedstrijden al gereden zijn. Niet dat Edo zich door wie of wat dan ook laat afleiden of imponeren, maar als je zelf weet dat je het op orde hebt, is dat zeker een extra motivatie en steun.

One size fits all, toch?
In de afgelopen 6 maanden heeft Edo ook een behoorlijke lichaamsverandering ondergaan. Sterker en zwaarder, afgetrainder dan ooit, benen als bielzen, maar alles wel in proporties om als all-rounder zo optimaal mogelijk te kunnen presteren. Maat L is gebleven, sluit lekker aan, maar het koppie van Edo schrok even bij het zien van zijn maat speedpak. Die past, dat is zeker, die zit ‘aan’ ongetwijfeld, die zorgt dat de houding nog meer wordt gehouden, daar is het om te doen, maar de opmerking ‘one size fits all’ zie er zo op het eerste gezicht uit als een knappe uitdaging!

De krachtmetingen voor de kwalificaties
Rond half December moet Edo zich gaan focussen op de daadwerkelijke kwalificaties voor het NK. ALs testcase worden er nu al wedstrijden gereden, meetpunten waar hij nu staat, PR’s verbeteren, all-rounder worden en zijn krachten op de juiste wijze verdelen. Zeg maar eigenlijk zijn neus laten zien in het veld, deze periode is nu aangebroken. Super spannend, super uitdagend en zeker ook iets om naar uit te kijken.

Knallen met alle details op orde, Edo kijkt er enorm naar uit!

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment