• Afspreken? Bel +31 6 54 266 165

Groots denken, er is altijd groei

Dinsdag middag 14:00, druilerig weer buiten en ik ben bezig met een trainings traject uit te werken. Een één op één nieuw coaching traject. Het uiteindelijke doel is ondergeschikt aan het programma waarmee we aan de gang gaan. Terug naar jezelf en uitdagingen met jezelf aangaan om je gestelde doel te gaan halen. Dat is mooi!

Een proces van terug naar jezelf gaan, samen voor jou uitstippelen waar je naar toe wil, hoe je dat zou kunnen bereiken en vooral bepalen wat je in de huidige situatie zou willen bijsturen, veranderen of voorbij zou willen gaan. Die keuzes maken de fundering voor jou traject. Daarop kan je bouwen en successen behalen, stappen maken en als mens nog meer groeien. De kaders vormen zich, de invulling binnen deze kaders groeien mee, evalueren en bespreken van wat we tegenkomen zijn de bouwstenen. Het is een pad dat je inslaat, richting een punt dat je zelf stelt, jou route afgestemd op de mogelijkheden die er zijn. De uitdaging is de positieve verandering van jou, naar een nog betere versie van jezelf.

Zie het als de seizoenen die we hebben, deze verandering en verbetering gebeurd ook niet van de ene op de andere dag. De seizoenen lopen over in elkaar, maar de basis wordt vrijwel altijd gelegd in het seizoen ervoor. Deze wisseling is het uitkomen van wat gegroeid is, is het behalen van het doel dat er is gesteld. Dat is pure schoonheid die ontstaat met knoeperhard werken. Concessies doen en keuzes durven te maken, stappen zetten en een route volgen die voor jou werkt. het is jouw reis, het is jouw avontuur, er is maar één winnaar en dat ben je zelf.

Mijn rol in het traject is dat ik er voor je ben als coach, je begeleid in het gehele traject. De trainingen buiten, van wandelen tot lopen, op de fiets of op het ijs, in beweging zijn divers en op inspirerende locaties veelal bij jou in de buurt, maar ook op locatie. In jouw achtertuin, liggen ook grote kansen op het succes. Logistiek beter, herkenning en vertrouwd, maar juist daarbuiten is de inspiratie om te bewegen nog grotere en leer je ook genieten van wat bewegen nog meer is. Maar ook voorzie ik je van uitgebreide rapportages van de trainings sessies die ja als naslag werk kun gebruiken, maar je ook een goed beeld geven van wie je bent en waar je tegenaan loopt. In welke vorm dan ook.

#sportismooi en méér dan bewegen alleen!

Interesse ? Espresso doen? 

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment